Helg

I går startade vi aldrig någon data, ganska så skönt!!

Jag åkte ut till mamma och pappa och pluggade ett par timmar, hann betydligt mer där än hemma, men är fortfarande hemskt mycket efter. Inte så konstigt, ska ju egentligen sitta 4 timmar om dagen, men jag får vara glad om jag får till 4 timmar i veckan.. Mamma tycker jag ska ta en paus, hon ser nog hur jag verkligen mår just nu...



Jaja, nyss ätit frukost, nu ska vi slänga på och lite kläder och åka till svärisarna.

Pumpan

Så här ser den ut i mörkret
Fin va

Fredagsmys

 
Vi kollar på film och så fort Nathalie ätit upp sina pommes så kommer ostbågarna fram :)

Pumpa-gubbe

En av dagens planer var att göra en pumpa-gubbe och det har jag och Nathalie gjort nu. Jag har aldrig gjort en sån förut, så visste inte riktigt hur det skulle gå... Nathalie var dock riktigt peppad och ivrig ;)

Tycker allt den blev riktigt bra för att vara vår första!

Min kropp ger upp?!

Först blev min tå inflammerad, och vill tydligen inte bli bra... Sen sa nacken, axlar och ryggen ifrån på grund av allt bärande på Benjamin. Knäna känns som de är tömda på ledvätska. Mina höfter har börjat "låsa sig", när jag suttit ner en längre tid (händer ju mest på kvällen) så kan jag inte räta ut höfterna sen. Kan knappt gå och ja, det gör bara så hinmla ont och är jobbigt.. Precis efter jag skrev sista inlägget i går kväll la min mage av med. Spenderde en timme eller nåt på toaletten med värdens krampor, sov några timmar och sen fick jag sitta där i omgångar hela morgonen med kramp. Andreas var snäll och tog barnen en timme innan han var tvungen att åka, så försökte jag vila med förhoppning om att det skulle gå över, men inte då.. Jag blir så less!!! Tur vi inte hade några högtflygande planer idag!!!

Det bästa med det sämsta

Man ska ju se livet från den ljusa sidan, se möjligheter och inte problem osv osv osv...


Andreas kvällsveckor har jag aldrig gillat, det är skitjobbigt (på ren svenska) att sköta allt själv, speciellt med en liten tjej som saknar sin pappa SÅ!! Nu ska han ju byta jobb och de här veckorna kommer försvinna (ja, nästan i alla fall, vi får se hur hans nya schema kommer funka här hemma...) och jag kan erkänna att jag ändå kommer sakna dem lite. Jag kommer sakna kvällarna, när båda barnen sover och jag bara är ensam. När jag får krypa ner i sängen och hinna somna innan han kommer hem och börjar snarka.
Förut låg jag helst vaken till han kom hem, pratade lite och tvingades lyssna på snarkningarna efetrsom han alltid hinner somna först.. ;)

Men, ibland kommer man på sina välbehövliga stunder alldeles för sent för att helt ta tillvara på dem. Ska knalla upp till sängen nu, så hinner jag förhoppningsvis både ligga och bara sträcka ut kroppen på de sköna svala lakanen och somna innan Andreas kommer hem.

Natti natti

Ordning och reda

-pengar på fredag ;)

Helg igen

Japp, nu har jag hämtat hem Nathalie och det betyder ju att vi nu har helg :).


Andreas är egentligen ledig i morgon, då han har jobbat kväll hela denna vecka, men han ska på nån kurs på sitt nya jobb i morgon. Lite trist för oss som är hemma..


Skulle verkligen behöva storstäda här hemma i morgon, men det kommer nog inte barnen tycka är så kul, så försöker tänka ut lite roliga saker vi kan göra med. Har ett par funderingar i alla fall, ska bara kolla upp om Nathalies favvo-kompis med lillasyster vill komma hit en sväng, för då ska vi spara en del av planerna tills dess..




Benjamin igår :)

Torsdag

Vaknade i morse av att Nathalie låg och sjöng inne i sin säng, högt och tydligt sjöng hon! Gick in efter några minuter och då säger hon glatt "kissa sängen".. Jahopp, bara upp med henne, av med pyjamasen, satte henne i badkaret och slet bort alla sängkläder.. Att inte ungen kan ha vett nog och tycka det är obehagligt att ligga där i en blöt säng..! Vi passade i alla fall på att bada allihopa i morse, så det blev lite väl stressigt för att hinna till förskolan med.
När vi lämnat Nathalie åkte vi in till ICA och handlade lite, Kasper är så himla dålig i magen, så köpte ris och a-fil som han ska få nu. Så köpte vi nytt hundfoder, se hur länge detta funkar? Hans första foder, som han åt som valp, det tröttnade han på sen. Andra sorten funkade bra, men de höjde priset nåt grymt mycket, så därför slutade vi med det. Och efter det så reagerar hans mage med att sluta fungera, han äter maten utan problem i 6-14 månader, sen kraschar magen totalt på han, kraken. Får springa ut med han ett par gånger i timmen och det bara rinner ur han, tycker så synd om honom! Fattar inte varför det blir så heller :( Nu ska vi prova en sort för extra känsliga magar, så får vi se...


Nehe, nu tror jag bestämt att lilleman somnade inne i sin säng, dags att plugga en stund!

Inga bra dagar

Vill inte att den här bloggen ska bli en klago-blogg, men när man inte mår bra är det svårt att skriva nåt positivt...

I går vaknade Benjamin vid 06 för att äta, somnade om vid 6.30 och sov en timme till syrran kom upp. Sen var han vaken till 11.45 då han somnade och sov till 12.15, sen var han vaken till 18.00 och sov till 18.40..Helt galet att han inte sov mer, och sjukt stressande att inte hinna alla måsten när han sover. I går hann jag liksom duscha och äta lunch, sen var han vaken igen.. Plugga försökte jag göra en stund på kvällen, men så vaknade Nathalie och efter hon somnat om var jag så trött så jag gick och la mig i stället..
Tenta nästa fredag och jag ligger nu sjukt mycket efter och får aldrig tid att läsa. Hur ska det gå? Stressande!!

Fryser

Har hämtat hem Nathalie från förskolan, hon var nästan färdigpåklädd när jag kom in, de hade sett mig genom fönstret, service! ;) Vi bestämde när vi kom hem att vi skulle gå på en promenad, gick förbi lekparken så Nathalie fick leka lite grann. Jag hade tyvärr inte tänkt tanken på att stå still när jag föreslog promenaden, så jag frös. Och fryser än, trodde lite varm mat i magen och varma tofflor på fötterna skulle häjlpa, men tydligen inte. Det märks att vintern är på G nu..!

Ensamtid

Vi kollade på film i går kväll, Avatar. När de gjorde reklam för den inför Bio-premiären sa jag att jag aldrig skulle se den, inte min typ av film alls. Men så sa alla att den va så himla bra, så till slut köpte vi den på dvd och döm om min förvåning när jag såg den och tyckte den var super..! Har velat tita på dne igen i några veckor nu, så igår gjorde vi det, lika bra nu med.

Lagom när vi sett den klart, vid 23, så vaknade Nathalie, som tur var ville hon bara kissa, leta efter sin kanin och sen somnade hon om igen. Andreas skulle vara vaken ett tag till för att anpassa sig inför veckans kvällsjobb, så jag gick och la mig först. Det är så härligt, är nog det enda som är bra med hans kvällsveckor, att jag hinner somna innan han börjar snarka!! Man måste försöka se det positiva i allt!!
Dock så väckte han mig vid 00.30 så jag fick ta och söva om Benjamin för Andreas ville på toa, suck. Kompenserades med att Andreas tog med båda barnen när han skjutsade Nathalie till förskolan i morse, så jag fick en halvtimmes egentid. Den betyder verkligen så himla mycket den där lilla stunden då amn får vara ensam!! Jag satte mig i sängen och gjorde ingenting, bara var jag. Skönt!! 

Hur tänkte de där??

Ingen har väl missat McDonald´s reklam för de nya hamburgarna M?!


Det som stör mig så sjukt mycket är att de säger 100% nötkött och så visar dem en hamburgare med bacon på?!?!?!?!?!?! Sen när kommer bacon från nötkött???? En rejäl miss från deras reklamfolk, eller vad?

Inte enligt planerna

Fick lust att ge mig ut på en joggingtur i går, men lusten hann försvinna igen innan jag hann ut.. Typiskt ;) Bestämde mig för att jogga en sväng på morgonen i stället, men vaknade med en hemskt värk i ryggen. Kunde knappt få i mig frukosten, för det gjorde så ont att sitta att jag knappt kunde andas. Helst sjukt var det!!!

Så jag har mest legat ner i dag, fast jag egentligen inte har tid med det, finns massa saker jag borde göra... Och när man ligger ner sysslolös så kommer ju lätt massa tankar, det är inte heller så kul när man inte vet hur man ska lösa sakerna man tänker på. Jaja, är väl bara att acceptera att dagen blev som den blev och hoppas morgondagen blir bättre.

Lugn Lördag

Vi tog sovmorgon hela familjen i morse, ända till 8.20, skönt! Tog det lungt, ändrade dagens planerade planer då ingen av oss orkade med dem riktigt. RIngde mamma och bestämde att hon skulle följa med oss in till stan. Så när vi ätit frukost och klätt på oss i lugn och ro så kom mamma förbi. Åkte till InterSport och köpte nya skor till mamma, hon fick presentkort av sina syskon + av oss barn till nya skor när hon fyllde. Sen åpkte vi till ICA, skönt att storhandla när man har barnvakt med ;).

Väl hemma igen så har vi packat upp varor, Andreas har vikt in massa tvätt medan jag pluggade en liten stund och Nathalie kollade på film. Nu blir det snart mat, kött och pommes, och efter det lät det som om vi kanske skulle tappa upp ett varmt bad, vi får se.


Nathalie sa: mamma pappa bada karet. Inte Natte, Natte pringa ute när mamma pappa bada


;)

Fredags-Äventyr

Vaknade ju upp till ett vitt landskap i morse, vilket gjorde det extra lockande att gå ut!

Vi tog det dock lungt och gjorde oss i ordning utan stress, sen hann vi leka lite i snön innan vi packade in oss och styrde mot dagens mål: Busfabriken. Mötte upp våra vänner på parkeringen och så gick vi in för 3 timmars bus, så kul Nathalie och jämngamla Hampus hade det!!! Jag och Frida tog hand om de små och pratade, pratade och pratade medan Fridas man Peter var med Nathalie och Hampus och busade.


Tack kära vänner för en toppendag!!


På vägen hem åkte vi en omväg och mötte upp pappa Andreas, så fick Nathalie åka med i hans lastbil i 45 min, snacka om en lyckad dag!!!

Yay!!

I natt har vi fått snö, äntligen!

  

Tyvärr lär den väl smälta snart, men man kan ju njuta så länge den varar!

Blir så arg

Jag tycker Lyxfällan är ett superintressant TV-program, har sett de flesta avsnitt och ett flertal av dem har jag sett både två och tre gånger. Men tjejen i dagens program gör mig bara så arg! Kan inte ens skriva om det så blir jag arg, galet. Ser ni inte på programmet? Kolla in reprisen eller så finns det säkert på play-funktionen på tv3.se




Ska bara se slutet, sen ska jag krypa ner i sängen och ladda inför morgondagens äventyr!

Hårband?

Jag vill ha ett vanligt svart hårband, nån som vet var man kan köpa de? Ni vet, en bit stretchig tyg som man kan få undan allt hår från ansiktet med.

Mössa?!

Nu börjar det bli kallt ute, vi hade -4 när vi skulle till förskolan i morse. Jag hoppades dessutom i morse, när jag bestämde mig för att snooza, att det skulle vara kallt i dag så jag kunde ha mössa och slippa fixa håret. ;)

Använder ni mössa när det är kallt ute? Varför? Varför inte?




Här är min nya mössa som ska få hålla mig varm i vinter:
Min nya mössa

Snooz

Har sovit så himla gott i natt, somnade strax innan 23 och fick sova ändå till 04.50 utan att vakna till, skönt! Av någon anledning var jag ändå supertrött i morse och snoozade en halvtimme, sen hade vi bråttom ;)


Sitter och planerar morgondagen lite, Nathalie är ju ledig men Andreas jobbar 7-16, så vi har hela dagen att hitta på nåt kul på.

Slappna av

När Andreas kommit hem så tappade jag upp ett varmt bad, där jag sen låg i en dryg timme. Skönt! Försöker slappna av i mina axlar som är spända och ömma efter allt bärande på Benjamin.. Sen låg jag faktiskt i sängen en halvtimme med, och bara var. Inte ofta jag får vara ensam så länge, så jag passade på :)

Gääääsp

Typ 02.30 vaknade Benjamin i natt och ville amma, höll precis på att somna igen vid 03.00, då vaknade Nathalie.. Inte ledsen eller nåt, snarare pigg och glad, det skulle pratas och sjungas och busas... När Andreas gick upp 03.15 så ropade Nathalie på honom "paaaappaaaa, paaaappaaaa, sjunga liten bååt". Nehe du sa Andreas, du ska sova och pappa ska åka och jobba. Skruttan, vid 05.00 ungefär så somnade hon om igen.. Hon var lika pigg och glad som vanligt i morse, men det var inte jag... Så trött!!
Jag hoppas Nathalie går med på att sova en stund på förskolan idag, annars kommer det bli en grinig eftermiddag här hemma..

Jaja, Benjamin sover en stund, så jag ska passa på att läsa lite. Helst inte somna, får se hur det går.

tv-kväll

På tisdagar visar de oftast mycket bra program på TV, tyvärr krockar de program jag vill se ofta med varandra.

Klockan 21 blir det i alla fall hemmafruarna, helst skulle jag vilja se deadliest catch kl 21.30, men jag kan ju inte se båda.. Så brukar få bli så att jag ser hemmafruarna och så får deadliest catch kollas på när det är repris. Då kan ju Andreas vara med och kolla med, när det väl är ett program som båda vill se ;)


Vad kollar ni på?

Vissa dagar...

Ibland har man ingenting att skriva om, inget att berätta. I dag är en sån dag. Vädret är trist, jag har huvudvärk. Livet med små barn kan innebära överaskningar som tar mycket energi men som inte är så roligt att läsa om.. I dag har det vart mycket sånt, mycket kiss, bajs och kräks-fylld bilstol. Så nej, det skriver vi inte om ;)



Väntar på att maten ska svalna lite, blir mannagrynspudding med saftsoppa idag.

En liten lillebror

I torsdags hann Nathalie med lite mer saker ute än bara köra Bobby Car. Hon hann nämligen med att provköra lillebror i dockvagnen 
 
eller ja, köra fick hon inte göra, menhan fick sitta i den så vi kunde fota i alla fall och det var hon nöjd med. En lillebror är bra att ha ;)

5 km

Hade tänkt skriva ett inlägg om att jag vill börja jogga, men sen gav jag mig ut på en liten tur och all gnista försvann.
Tyckte det gick riktigt bra till en början och jag kände mig både duktig och positiv. Sen blev det jobbigare och massa dumma tankar kom och sen blev jag bara helt negativ. Trist.


Jag har typ aldrig orkat jogga 5 km, inte ens när jag tränade fotboll för fullt. Mina problem-knän har alltid sagt ifrån. Nu, med många extra kilon blir det u inte lättare direkt.. Men jag vill, jag vill verkligen orka jogga 5 km, ska det vara så omöjligt?

Ingen som orkar peppa lite?! ;)



Jaja, kanske ska göra ett försök i alla fall, men tänk om jag ger upp som vanligt?


Om ungefär 5 månader, i mitten av mars, hade jag tänkt mig att klara av att jogga 5 km. Nån som vill haka på?

Lekparken

När jag hämtat Nathalie från förskolan åkte vi in till stan och lekte i lekparken, kul. Andreas var till tandläkaren, så skickade ett sms att han kunde komma när han var färdig. Så här skrev jag "kom till lekparken vid station" han läste dock bara kom till lekparken och trodde jag menade lekparken här hemma, så han åkte hem... Jaja, han vände sen och tankade upp min bil, vilket var den egentliga anledningen till att jag åkte när han ändå var i stan, att han då kunde tanka åt mig :D

Får inte...

... sitta vid datan för lilleman ;) Och inte kan man lämna han någonstans för minsta lilla sekund, för då rullar han iväg. Sötnöt!

Handkräm?

Mina händer har redan blivit så himla torra, det brukar dem inte bli förrän i slutet på vintern. Tips på bra handkräm? Vad använder ni för sort?

Fotografering

Kom på i går kväll att Nathalie skulle ha fotografering på förskolan i dag. Letade fram lappen det stod på och insåg att alla andra barn skulle komma dit tll frukost, men kom inte ihåg att de sagt att Nathalie skulle göra det.. hmm.. Så Andreas som ändå var vaken i morse fick ringa och fråga när vi skulle komma och sen ringde han och väckte mig så vi hann till förskolan i tid. De tänkte inte på att Nathalie alltid börjar 9, de flesta barn kommer vid 8 nämligen, men det ordnade ju sig..! Får som bonus ha henne kvar till 15.15 som vanligt, så det betyder en timme extra att hinna saker på här hemma. Kanon!



Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen måste jag plugga, för det gjorde jag aldrig i helgen....

Vilodag?!

Har nyligen startat den femte maskinen med tvätt, vi har gått 7,5 km promenad och bytt till vinterdäck på min bil. Så lite har vi fått gjort vilodagen till trots ;)




Benjamin har i dag lärt sig vända från mage till rygg, så nu snurrar han ett helt varv :)

Lördagsmys

I dag har vi haft datorerna avstängda hela dagen, därav bristen på inlägg. Har i alla fall vart i lekparken, firat mamma/mormor, gått 5 km promenad, lekparken igen... Nu har vi lite lördagsmys med nyponsoppa och Skåne pepparkakor med smör och ost. Vi har en kladdkaka med marshmallows i ugnen, så den ska vi smaska på sen.

Shoppat :)

Ville in en sväng på H&M i dag, ville ha en ny höstjacka. Hittade denna  som jag dessutom fick 15% rabatt på, så den fick följa med hem.

Sen så älskar jag allt som det är nedsatt pris på ;)

  Strumpbyxor går det åt massor, likaså hårspännen, strumpbyxorna var nedsatta i pris så det var ju toppen! Hittade även en pyjamas som bara kostade 50:-, riktigt mysig nu när det blivit lite kallar även inne

Sköna Fredag

Vi har bara tagit det lungt här hemma i dag, Andreas var inte hemma förrän 02.10 i natt, men ändå sa han inget när jag somnade om vid 8, fick sova till 10 :) Guld värt, han är bra min man ;)!!

Har nyss duschat, ska ta och göra oss i ordning sen blir det en tur till stan.

Härliga Höst

Jag brukar inte vara nåt stort fan av hösten, men vissa dagar är ju bättre än andra. Lite regn på morgonen men sen sol och blåst resten av dagen gjorde det ändå ganska härligt att vara ute.

Efter förskolan stannade vi ute en bra stund så Nathalie fick leka medan jag och Benjamin fick andas lite frisk höstluft.

Det blev bland annat en tur till "biltvätten" med Bobby Caren

Helgmys

Har hunnit läsa några sidor, så nu ligger jag "bara" två veckor efter på läsningen i alla fall. Måste försöka få loss lite tid i helgen och sätta mig och plugga då, men det är svårt, man vill ju vara med familjen när alla är hemma..


Ska se om Benjamin vill äta lite innan vi ska åka och hämta syrran, eller inte.




Nathalie är ledig på fredagar, så nu har vi långhelg, Andreas är ledig i morgon han med, härligt!



Har ni nåt förslag på helgmys, både för vuxna och som passar en 2,5 åring?

Kaffe-drömmar

Drömmer om en stor kopp kaffe, synd bara att jag tycker kaffe är odrickbart. Tar ett stort glas oboy istället, lite socker på morgonen är ju aldrig fel när natten har vart jobbig..

bojkotta TV4?!

Har suttit och kollat på TV4 nu i kväll, så fort de ska gå till reklam så har de nåt litet inslag om vilka som sponsrar programmet, sådär som de brukar ha. Nu är det en dörrklocka som plingar till och varje jäkla gång så flyger Kasper upp och skäller, för han tror det är hemma hos oss det plingar på. Så jäkla irriterande, tur det inte är så ofta TV4 sänder nåt program jag vill se ;)

Lär mig

Fick tips om var jag kan göra kollage och fixa och trixa med mina bilder, tack Zita (säg till mig om du inte vill vara länkad så tar jag bort dig!)



Så hoppas jag att den där länken till Zita fungerar, för då har jag löst den frågan med :)

Känner mig sådär lagom trög, men sakta och säkert så lär jag mig, ni får ha lite tålamod, hihi.

Utveckling

Har hämtat hem min stora lilla tjej från förskolan, var bergis på att det skulle hänga en påse med nedkissade kläder i dag, då Andreas glömde att sätta henne på toa innan han lämnade. och onsdagar är svårast att vara torr, då de går på utflykt varje onsdag förmiddag och Nathalie vägrar kissa ute.. Men hon hade vart så himla duktig och hållt sig!! Nu har hon inte kissat på sig på 4 veckor, min duktiga tjej!!

När vi skulle åka hem så hade pappan som hämtat sin son och hunnit åka medan vi klädde på oss/pratade med personalen stängt till grinden så vi knappt kom ut från gården sen. Det är en gummi-grej man spänner för att stänga grinden och jag tycker den är hård på första håler och nu hade han stängt den till andra hålet.. Har ju dessutom alltid bara en hand att använda, då jag ju måste hålla Benjamin med den andra. För att alls kunna komma ut var jag tvungen att lägga ifrån mig Benjamin på marken, och lyckades kanppt öppna ändå! :O
Benjamin sen har precis kommit på hur man vänder sig från rygg till mage när han har overallen på, det är ju lite extra bökigt, men nu vände han sig snabbt snabbt där på asfalten och hela han blev full med asfaltskrita som barnen målat med i dag.. Snyggt ;) Jaja, har man lärt sig nåt nytt måste man ju använda sig av den kunskapen :D



Nej, nu är det hög tid att fixa lite mat här..

Strumpbyxetips!

På Lindex har de så söta strumpbyxor i äkta trumpette-stil fast till ett mycket humanare pris:

Strumpisar

Finns från storlek 50/56 (69,50:-) upp till i alla fall 122 (79,50:-) och i färgerna svart/vit respektive rosa/vit.

Nathalie fick de svart/vita, som ni ser -dessa valde jag ut till henne, ibland måste mamma få bestämma ;)

Varför blir det så?

Var supertrött i går kväll och gick och la mig i en helt okej tid, men så kunde jag inte somna..? Låg till strax efter 00, inte kul alls.. Först fick jag känslan av att det va nåt jag glömt, men så kom jag på vad det var -att ta fram en kanelbulle till Nathalies matsäck. Orkade inte gå ner och rota i frysen, så jag sms:ade Andreas och bad honom göra det istället. Trodde jag skulle somna snabbt efetr det, men låg en bra stund till, suck..
Känndes som om jag inte somnat när Benjamin gnällde till vid 01.30, men då hade Andreas kommit hem och hunnit somna med, vilket jag inte märkt av så somnat hade jag gjort i alla fall. Gav Benjamin nappen och stoppade om honom, sen sov han till 3 då han började gnälla igen.. Hämtade in honom till min säng, så sov vi till 4.30, då jag ammade honom. Sen vaknade jag vid 6.45, gick ner på toa och tänkte hoppa in i duschen men ångrade mig och kröp ner i sängen igen. Vid 7.30 hörde jag att Nathalie vaknade och vid 7.40 vaknade benjamin igen så då ammade jag honom medan jag lyssnade på Nathalie som sjöng inne på sitt rum, mys!

Sen var det bara att sätta fart med morgon bestyren, så vi skulle hinna allt nödvändigt innan det var dags att skjutsa till förskolan.
När vi åt frukost så sa Nathalie såhär:
-Mamma dum. Mamma väcke Natte tidi.
-Men, sa jag, jag väckte väl inte alls dig?!
-Joo, mamma väcke mig Natte, mamma dum.

Haha, tack för den liksom, där fick man för att man låg knäpptyst inne i sin säng och lät henne vakna i sin takt ;)


Jaja, nu är lilla fröken på utflykt med förskolan, idag skulle de till lekparken. Jag ska ta och hoppa ur pyjamasen, och sen är det dags att sätta fart, måste verkligen plugga i dag..

Natti natt

Suttit och försökt pilla lite med bloggen, men jag är ju inte så haj på sånt här direkt... Ska se om jag kan lära mig göra kollage av mina bilder, tycker det är både snyggt och "proffsigt" men jag kan ju inte.. Jaja, det får bli en annan dag, för nu börjar ögonlocken bli tunga här.

Egentligen borde jag väl sitta och plugga i några timmar till, har bara läst 2 sidor den senaste veckan, inte konstigt att man inte fixar tentorna.. Men har verkligen ingen plugg-lust för tillfället..


Nej, Benjamin åt vid 19 och somnade vid 20.30, en timme efter syrran. Får vi se när de vaknar igen, hoppas man hinner sova några timmar. Och hoppas Andreas hinner sova en del innan Nathalie väcker honom, inatt kom han hem vi 01 och fick bara sova till 05.30 stackarn.

"Blissten skveen"

När man är 2,5 år är det inte så lätt att säga Blixten McQueen, men Nathalie försöker så gott hon kan ;). Oftast säger hon dock bara Bilaaaaaar!

Bilar-filmen går ofta här hemma, och allt som har med Blixten att göra är bäst.. Så kan säga att det var en liten tjej som blev så glad när vi var på stan i lördags för att köpa strumpbyxor och hittade dessa: Strumpisar 

De här vanliga strumporna Strumpisar och Strumpisar valde hon också, de var i två-pack. Dessutom hade de tag 2 betala för 3 så det fick bli ett par strumpbyxor till, likadana fast ljusblå.

Kul när man kan köpa favoriten utan att behöva bli ruinerad. Och kul med strumpbyxor med bilar på, tycker barnkläder är så uppdelade på pojk/flicka annars..




(Strumpbyxor 79:- styck och strumporna 59,50:- tror jag, på Cubus)

Just nu

Sitter och laddar upp lite bilder, men det går ganska segt.. Så här ser mitt sällskap för kvällen ut:
Issa o Kasper


Har lilla sonen med i soffan med, men visar bara Issa och Kasper, tycker de är så söta :)

Sista försöket?!

Har tappat räkningen på hur många bloggar jag haft och tröttnat på.. ;) Får se om jag orkar hålla igång med att skriva nu, har i alla fall höga ambitioner.




Kommer skriva lite ur vårt vardagsliv, visa lite shopping, tankar om studier, m.m. Mest kommer det nog handla om barnen, de är ju det viktigaste i mitt liv :)

Välkommen till min nya blogg!